гр. Павел Баня

Добре дошли в онлайн-заявката за разглеждане на медицински документи и изследвания на Клиника „Д-р Гечеви“

 

Какво представлява онлайн консултацията?

Медицинската Ви документация и изследвания ще бъдат разгледани от специалистите по Вертебрология (гръбначни заболявания) и по Физиотерапия и рехабилитационна медицина (ФРМ) д-р Гечеви,  и ще получите нашия отговор в рамките на 10 (Десет) работни дни.

Какво да подготвя?

Изпратете Ваша медицинска документация и образни изследвания във формат .pdf  или .jpg.

Къде и как да изпратя моята информация?

Ако имате прикачени Вашите медицински документи и изследвания в интернет пространството в платформи като DOX.bg, Google Drive, OneDrive, Dropbox и т.н, може да ни изпратите линк.

Ако нямате тази възможност, можете да ни ги изпратите чрез куриер на адрес: гр. Павел баня, ул. „Петко Колев“ №16 за Клиника „Д-р Гечеви“ – „Онлайн консултация“. Задължително условие за изказване на медицинско становище при онлайн консултацията – копие на платежно нареждане.

Трябва ли да заплатя?

Да.

Колко струва и как да платя?

Цената за запознаване и разглеждане на Вашата медицинска документация и изследвания, както и изразено становище от лекарите специалисти Вертебролози и ФРМ д-р Гечеви, е 40 лв. Плащането може да направите по нашата банкова сметка – с основание „Онлайн консултация“. В отговора ни на посочения от Вас имейл ще получите допълнителна информация.

Райфайзен банк АД – Казанлък
IBAN:BG84RZBB91551089520214
BIC:RZBBBGSF
МЦ Павел баня ООД

Безопасно ли е плащането?

Напълно. Плащането се осъществява чрез защитени банкови разплащателни системи!

В безопасност ли е информацията, която споделям?

Да. Опазването на поверителността на вашите лични данни и здравна информация по КЗП, обработването на предоставените данни и персонална информация са съобразнени със Закона за защита на личните данни и Общия регламент за защита на личните данни (ЕС) 2016/679.

 

 

 

 

Важна информация

В извънредното положение на COVID-19, препоръчваме разглеждането на документи да бъдат предимно онлайн. Консултации в клиниката се осъществяват за тежки случаи и по спешност.

 

Моля проверете папка „СПАМ“ във вашата пощенска кутия, тъй като е възможно част от изпратените имейли да бъдат филтрирани като „СПАМ“ от вашата пощенска кутия.

Форма за заявка

[]
1 Step 1
Some Title
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Pin It on Pinterest

Share This